Опломбування холодильників та холодильних камер з продуктами харчування стало звичайною практикою в сегменті HORECA (Hotel, Restaurants, Cafe), де кожен ресторан або кафе піклується про свою репутацію контролюючи всі процеси: від кухні, до зберігання продуктів харчування.
Пломба-наклейка в цьому плані дуже підходить для цього адже:
1. Температура використання пломби-наклейки від - 50ºС дозволяє використовувати її навіть на контейнерах усередині холодильних камер;
2. При відклеюванні або зняття пломби-наклейки, вона не залишає сліди на поверхні, а прихована напис OPENVOID проявляється на самій пломбі, зберігаючи чистоту поверхні;
3. Простота і ефективність дозволяють не витрачати час на додаткове навчання персоналу;
4. Санітарно-епідеміологічний висновок на нашу продукцію гарантує безпечне використання пломб-наклейок на кухні;
5. Контроль за допомогою камери мобільного телефону: просто сфотографувати встановлену пломбу-наклейку.
Інструкція з опломбування холодильника:
1. Заповнити поля ДАТА і ПІДПИС на пломбі-наклейці;
2. Наклеїти пломбу-наклейку на суху очищену поверхню;
3. Сфотографувати встановлену пломбу наклейку.
Інструкція з опломбування гастроємності:
1. Заповнити поля ДАТА і ПІДПИС на двох пломби-наклейках;
2. Наклеїти пломби-наклейки на суху очищену поверхню очищену поверхню кришки гастроємності з двох сторін;
3. Сфотографувати встановлені пломби наклейки
Далі гастроємності можна прибрати в холодильну камеру.
Інструкція з опломбування шаф з продуктами:
1. Заповнити поля ДАТА і ПІДПИС на пломбі-наклейці;
2. Наклеїти пломбу-наклейку на суху очищену поверхню;
3. Сфотографувати встановлену пломбу наклейку
Інструкція з опломбування вітрин:
1. Заповнити поля ДАТА і ПІДПИС на пломбі-наклейці;
2. Наклеїти пломбу-наклейку на суху очищену поверхню;
3. Сфотографувати встановлену пломбу наклейку
Відгуки ресторанів по роботі з нашою наклейкою:
Аліна, менеджер ресторану Piccolino:
- "треба було опломбувати холодильні шафи. Після тестування наклейки залишилися задоволені результатом і замовили 400 шт. Замовлення відправили вже на наступний день."
Юлія, менеджер ресторану В Ребро:
- "як тільки стала адміністратором ресторану, прийняла рішення наклеювати наклейки на гастроемкости і тару з заготовками. Спочатку замовили 200шт. на пробу, а вже через місяць замовили 1000 шт. з логотипом ресторану. Результатом задоволені."
Замовляйте пломби-наклейки для холодильників і холодильних камер у нас на сайті: ЗАМОВИТИ
Чекаємо ваших замовлень!)